The Herborist
"Health through herbs"

img

Voor uw balans & Vitaliteit! Kruidig aanbevolen!
100% natuurlijk!

Met deze 100% natuurlijke voedingssupplementen bieden we u een ondersteuning naar huidverzorging en welzijn van binnenuit. Alle huidproblemen hebben immers een inwendige oorzaak. Reeds meer dan 30 jaar geven wij advies mbt schoonheid, verzorging en wellness.

De voedingssupplementen van The Herborist zijn rijk aan vitaminen, mineralen en tal van andere stoffen die ons fit en gezond houden. The Herborist garandeert een totale afwezigheid van chemische of synthetische stoffen, vrij van gist, gluten, sacharose, kunstmatige conserveermiddelen, artificiële geur- smaak- en kleurstoffen.

Krachtige werking

De belangrijkste plantenextracten in het hoogkwalitatief productengamma zijn nebulisaten. Ze zijn afkomstig uit bioteelt en gecontroleerd op pesticiden, herbiciden en zware metalen.

Unieke samenstelling

De voedingssupplementen hebben een heilzaam, stimulerend herstellend effect dankzij hun unieke synergetische samenstelling – het resultaat van jarenlang onderzoek –
The Herborist biedt ondersteuning voor relaxatiekuren, ontgiftingskuren, herstel-vitamineboost, mentale veerkracht, versterken van huid haar en nagels en tal van andere disbalans …
Klik hier voor toelichting van de gamma The Herborist. Wens je meer info bel gerust of kom een uitgebreide folder halen!
Gun jezelf de kracht van de natuur om je draagkracht te versterken zodanig dat je alle uitdagingen in het leven beter aankunt. De kracht van de natuur helpt u om opnieuw in balans te komen en vitaler door het leven te gaan!

Wens je een persoonlijk advies dan kan je een afspraak maken (consult: ca. 1u - €50) via 09/327 07 77.
Ik sta tot uw dienst!
Groetjes,
Gudrun