Phyto5
"When energy meets emotion"

img

Phyto5 staat voor een gamma verzorgingsproducten (gezicht en lichaam) die gebaseerd is op het Holistisch principe. (lichaam, geest en ziel zijn één)

Phyto5 is een uniek gamma verzorgingsproducten van Zwitserse origine zowel voor instituutbehandelingen als voor thuisverzorging.

's Werelds eerste Energetisch Quantum gecertificeerde professionele huidverzorgingslijn die optimale resultaten biedt op fysiek (huid) energetisch (meridianen reflex zone) en emotioneel niveau!

Beleef de natuur bij u thuis, iedere dag opnieuw door uw eigen gepersonaliseerd verzorgingsritueel aangepast aan de noden van uw huid en uzelf!

Aromatherapie

Door de combinatie van zuivere, natuurlijk, plantaardige, actieve ingrediënten (etherische oliën, algen, klei, plantaardige oliën, granen, vitaminen, mineralen,... aromatherapie)

Quantum Technologie

Dit is een revolutionaire techniek gebaseerd op Quantumfysica die ervoor zorgt dat de producten ook een inwerking hebben op het emotioneel welzijn.

Kleur, lichttherapie

Inwerken op reflexzones, acupunctuurpunten, meridianen, energiecentra. Deze elementen zorgen ervoor dat de producten en behandelingen van Phyto5 een holistische inwerking hebben op de huidproblemen en helpen u te herbronnen, innerlijke balans te hervinden, je beter en sterker te voelen door de intense ervaring van ontspanning en welzijn.
Elke behandeling opent je lichaam en geest door middel van de zintuigen, de geur-essences stimuleren positieve gedachten.
Een lichaams- of gezichtsverzorging met Phyto5 is een ware oase, een wellnessmoment voor jezelf...
Tevens bent u van harte welkom voor gratis advis voor de thuisverzorging!

Phyto groetjes,
Gudrun

De productlijnen

Het productengamma van Phyto5 is ontstaan uit de Chinese filosofie, het yin yang principe en de wet van de 5 natuurelementen.

Ieder orgaan, zintuig, endocriene kleir, seizoen kleur, klimatologisch aspect, emotie, lichaamsfunctie, lichaamsweefsel, smaken, voeding,... is verbonden met één van de vijf elementen uit de natuur.

Dit productgamma bestaat uit 5 productlijnen volgende de 5 natuurelementen aangepast aan uw noden, fysiek (huid) energetisch (meridianen) en emoties.

Deze producten simuleren de Chi of levensstroom en het zelfhelende vermogen van ons lichaam.

img